Hogyan
kezdődött

IMG_9242A természet kincseivel csak alázattal szabad bánni.
Ámulatba ejtő sokszínűsége egy önműködő, letisztult egész, amibe mi emberek bebocsátást nyertünk.

Ezt a bizalmat meghálálva, odafigyeléssel születnek meg azok az alkotások, melyek időtállóságukkal otthonunkban generációkon átívelve megteremtik a természet varázslatos egységének harmóniáját.A fa iránti szenvedélyem már gyerekkoromban megmutatkozott, amikor minden lehetőséget megragadva barkácsoltam a nagyapám asztalos műhelyében.

A lelkesedés idővel mit sem kopott; a kommunikáció/művelődésszervező, valamint a hotel/turizmus diploma megszerzése után visszatértem a kreatív síkra és belsőépítészetet kezdtem tanulni.

IMG_6719A Münchenben és Sorrentoban töltött 10 év alatt sok bútort terveztem, majd hazaköltöztem és megalapítottam a Kövi furniture vállalkozást.

Nemes fából, kizárólag egyedi, kézműves technikával designer bútorokat álmodunk meg egy asztalos mesterrel és egy kováccsal.Célom, hogy megmutassam hogy a bútorpiacot az utóbbi időben elárasztó, olcsónak nem mondható, mégis alacsony minőségű tömegtermék helyett, az egyedi, kiváló minőségű bútordarabok a “menők”, melyek nemcsak a környezettudatos életmód részei, otthonunk igazi kincsei, de unokáink számára is még bőven használható csinos darabok.

IMG_6395

A kreativitás az intelligencia humora